Dienstverlening »

Dagbesteding

Op onze dagbesteding verrichten onze clienten en bewoners voornamelijk werkzaamheden zoals :

Werken in de kas

Hier leren cliënten om te gaan met planten, groenten en andere aspecten die komen kijken bij groenvoorziening, zoals het potten en verzorgen van planten, tot ze verkoopklaar zijn.

Houtbewerking:

Vele mooie dingen worden gemaakt onder begeleiding van de buitendienst-begeleiders van Sa Leuk Hûs bij de houtbewerking-afdeling. Denk hierbij aan vogelhuisjes, bar-krukken, hondenmanden. Heeft u een leuk ander idee of iets nodig neem dan contact op met ons.

CREATIEF BEZIG
De creativiteitenbegeleidster begeleid de vrouwelijke bewoners van Sa Leuk Hûs met het maken van leuke dingen. Denk aan houtbewerking in de kleine vorm zoals:

  • naambordjes
  • leuke stukken bewerkt hout met teksten er opgeverfd of ingebrand
  • het maken van sierkussentjes
  • het maken van wat nieuws uit oude kleding, of lakens.
  • en nog tal van andere dingen

Dit is maar een kleine greep uit de creatieve werkzaamheden. Er wordt veel gewerkt met de verschillende momenten in het jaar (kerst, valentijn, zomer, herfst). U kunt alle gemaakte creatieve producten tevens bij ons aankopen.

Ook hier geldt: kom eens langs en laat u verrassen!

TEEHÛS
Het Sa Leuk Teehûs straalt een en al gezelligheid uit. Het mooie terras is uitnodigend voor het nuttigen van iets lekkers.  Met ondersteuning van onze medewerkers van Sa Leuk Hûs wordt het Sa Leuk Teehûs gerund door de vrouwelijke bewoners.

© Sa Leuk Hus 2016-2017 - Alle rechten voorbehouden.
A Sa Leuk Hûs B.V. is gelieerd aan de Driestroom. All Rights Reserved.

Gerealiseerd door CloudNexus