Dienstverlening »

Dagbesteding

Op onze dagbesteding verrichten onze clienten en bewoners voornamelijk werkzaamheden zoals :

Werken in de kas

Hier leren clienten om te gaan met planten, groenten en adere aspecten die komen kijken bij groenvoorziening,zoals het potten en verzorgen van planten, tot ze verkoopklaar zijn.

Vele mooie dingen worden gemaakt onder begeleiding van de buitendienst-begeleiders van Sa Leuk Hûs bij de houtbewerking-afdeling. Denk hierbijaan vogelhuisjes, bar-krukken, hondenmanden. Heeft u een leuk ander idee of iets nodig neem dan contact op met ons.

CREATIEF BEZIG
De creatieviteitsbegeleidster begeleid de vrouwelijke bewoners van hetSa Leuk Hûs met het maken van leuke dingen. Denk aan houtbewerking in de kleine vorm zoals:

  • naambordjes
  • leuke stukken bewerkt hout met teksten er opgeverfd of ingebrand
  • het maken van sierkussentjes
  • het maken van wat nieuws uit oude kleding, of lakens.
  • en nog veel meerveel meer

Dit is maar een kleine greep uit de creatieve werkzaamheden. Er wordt veel gewerkt met de verschillende momenten in het jaar (kerst, valentijn, zomer, herst). U kunt alle gemaakte creatieve producten tevens bij ons aankopen.

Ook hier geldt: kom eens langs en laat u verrassen!

THEEHUIS
Het Sa Leuk Teehus en rondom het teehus straalt een en al gezelligheid uit. Het mooie terras is uitnodigend voor het nuttigen van iets lekkers. Dit Sa Leuk Teehus wordt gerund door de vrouwelijke bewoners en dit wordt gedaan samen met de begeleiders van het Sa Leuk Hus.

© Sa Leuk Hus 2016-2017 - Alle rechten voorbehouden.
A Sa Leuk Hûs B.V. is gelieerd aan de Driestroom. All Rights Reserved.

Gerealiseerd door CloudNexus