Over ons »

Doelstelling

In een rustige, landelijke omgeving onder de rook van Leeuwarden, ligt Sa Leuk Hûs. Hier bieden we de bewoners een leuker en beter leven. Tevens bieden we dagbesteding in en rondom het Sa Leuk Hûs. Hier in het Sa Leuk Hûs zijn we 24 uur aanwezig en kunnen we ondersteuning bieden waar nodig is.

Bij het Sa Leuk Hûs bieden we ondersteuning bij een leuker en beter leven binnen de woonvoorziening en dagbesteding.

we proberen onze bewoners zoveel mogelijk zelf te laten functioneren en zelf verantwoordelijk te laten zijn, hierbij rekening houdend met ieders mogelijkheden en beperkingen. Er wordt gekeken naar de individuele wensen van de bewoners en cliënten en hoe we daar samen een zinvolle en passende invulling aan zouden kunnen geven op het gebied van woon en werk.

Het Sa Leuk Hûs heeft een netwerk om zich heen gebouwd van maatschappelijke en sociale contacten. We hechten veel waarde aan opbouwende contacten met de directe woon- en werkomgeving.

* Goede kwaliteit van zorg leveren
* Zinvolle en aangepaste dagbesteding
* Enthousiaste medewerkers
* mooi en rustige omgeving
* Prachtig pand

Samen met het team van Sa Leuk Hûs bieden we de bewoners en clienten continuïteit van ondersteuning en zorg. De begeleiding van Sa Leuk Hûs bieden daar waar nodig is de zorg met als doel de zelfstandigheid en de bevordering hiervan te behouden. De Driestroom controleert onze kwaliteit regelmatig door middel van interne (en externe) audits.

Het pand van Sa Leuk Hûs hus is gelijkvloers, met ruime kamers dat voor de bewoners erg confottabel is.Het Sa Leuk Hûshus is ruim opgezet met een huiselijke sfeer, die vooral gezelligheid uitstraalt.Het Sa Leuk Hûs staat altijd open voor nieuwe ideen van mensen en we vinden het belangrijk om goede contacten te onderhouden met de ouders  en vertegenwoordigers zodat we als team kunnen anticiperen op hun wensen.

© Sa Leuk Hus 2016-2017 - Alle rechten voorbehouden.
A Sa Leuk Hûs B.V. is gelieerd aan de Driestroom. All Rights Reserved.

Gerealiseerd door CloudNexus