Doelstelling

In een landelijke omgeving onder de rook van Leeuwarden, ligt Sa Leuk Hûs.In het rustige Friesland bieden we de bewoners een leuker en beter leven. Tevens bieden we dagbesteding in en rondom Sa Leuk Hûs. In Sa Leuk Hûs zijn we 24 uur aanwezig en kunnen we ondersteuning bieden waar nodig is. 

We proberen onze bewoners zoveel mogelijk zelfstandig te laten functioneren en zelf verantwoordelijk te laten zijn, hierbij rekening houdend met ieders mogelijkheden en beperkingen. Er wordt gekeken naar de individuele wensen van de bewoners en cliënten en hoe we daar samen een zinvolle en passende invulling aan zouden kunnen geven op het gebied van woon en werk. 

Het Sa Leuk Hûs heeft een netwerk om zich heen gebouwd van maatschappelijke en sociale contacten. We hechten veel waarde aan opbouwende contacten met de directe woon- en werkomgeving. 

 

  • Goede kwaliteit van zorg leveren 
  • Zinvolle en aangepaste dagbesteding 
  • Enthousiaste medewerkers 
  • Mooi en rustige omgeving 
  • Prachtig pand 

Samen met het team van Sa Leuk Hûs bieden we de bewoners en cliënten continuïteit van ondersteuning en zorg. De begeleiding van Sa Leuk Hûs bieden daar waar nodig is zorg met als doel de zelfstandigheid en de bevordering hiervan te behouden. 

Het pand van Sa Leuk Hûs is gelijkvloers, met ruime kamers dat voor de bewoners erg comfortabel is. Het Sa Leuk Hûs is ruim opgezet met een huiselijke sfeer, die vooral warmte en gezelligheid uitstraalt. We staan altijd open voor nieuwe ideeën van mensen en we vinden het belangrijk om goede contacten te onderhouden met de ouders en vertegenwoordigers zodat we als team kunnen anticiperen op hun wensen.