We stellen ons graag aan u voor!

Sa Leuk Hûs heeft een vast team van enthousiaste medewerkers, zowel voor de binnen- als voor de buitendienst. De medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s voor de zorg. Tevens hebben we de beschikking over een creativiteitsbegeleidster en gedragscoördinator.

Siepie Tomey directeur Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Siepie Tomey, directeur
Na het overlijden van mijn man Guus in 2016, ben ik alleen doorgestart met Sa Leuk Hus en later Dwaande. Inmiddels zijn we gegroeid naar 11 cliënten en externe deelnemers dagbesteding en een vast team van medewerkers, waar ik erg trots op ben. Het is mijn passie om de bewoners en de deelnemers aan de dagbesteding weer een toekomst te bieden en weer mee te laten draaien in onze maatschappij. Met heel veel liefde, inzet en geduld dat bereiken wat ze willen bereiken vanuit hun eigen mogelijkheden. Ik krijg hier veel voor terug en maakt mij dagelijks blij. Wil je meer weten? Je bent van harte Welkom, koffie staat altijd voor je klaar!

Floor Hiemstra Zorgmanager Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Floor Hiemstra, zorgmanager
Ik hou me bezig met beleid, kwaliteit, indicaties en interne -en externe ontwikkelingen binnen onze organisatie. Sa Leuk Hus kenmerkt zich als warm, betrokken en kent een enorme drive voor en met elkaar.

Betty Posthuma begeleider Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Betty Posthumus, begeleider
Sa Leuk hus is mijn tweede thuis. De bewoners zitten in mijn hart en samen proberen we er elke keer weer een feestje van te maken. Samen koken, spelletje doen, lekker shoppen, bioscoop, disco…noem maar op. De puurheid van deze bijzondere doelgroep maakt deze baan voor mij top.

Petra Soepboer begeleider Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Petra Soepboer, begeleider
Het is fijn dat ik mensen mag helpen en leren om op een ontspannen, maar gestructureerde manier zoveel mogelijk zelfstandig te laten worden op het gebied van wonen. Iedereen moet zich echt thuis voelen bij Sa Leuk Hûs!

Rianne Hoeksma activiteitenbegeleider Sa Leuk Hus

Rianne Hoeksma, activiteitenbegeleider
Ik bied o.a. dagbesteding op maat aan in onze Sa Leuk winkel. Als activiteitenbegeleidster is het mijn taak, maar vooral mijn passie, om op creatieve wijze het beste uit de ander te halen. Niks is te gek. En dat vind ik té gek!

Huub de Jong begeleider Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Huub de Jong, begeleider
Bloemen en planten zijn mijn passie en mag dit graag delen met anderen. Ik kan erg genieten wanneer er cliënten in en om de kas aan het werk zijn en hier plezier aan beleven. Met z’n allen maken we er een bloeiend Sa leuk Hûs van.

Aron begeleider Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Aron van Zetten, begeleider
Zelfredzaamheid is niet voor iedereen even makkelijk. Ik begeleid bewoners, we leren van onze fouten en kijken naar de toekomst!

Willem Hoeksma, manager
Sinds april 2018 werk ik als manager bij Sa Leuk Hûs. Van deze stap heb ik geen moment spijt van gehad. Het verzorgen en ontzorgen van onze bewoners en de samenwerking met mijn collega’s geeft me veel voldoening en energie!

Symkje Elzinga teamleider Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Symkje Elzinga, teamleider
Dagelijks geniet ik ervan om de cliënt te ondersteunen door hen aan te sturen en te motiveren in hun groeien in ontwikkeling. Soms groot, soms klein, maar voor elke cliënt op eigen niveau uniek.

Dennis Voss begeleider in opleiding Sa Leuk Hus

Dennis Voss, begeleider in opleiding

Jos Castelein begeleider Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Jos Castelein, begeleider
Het samenwerken met jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking, geeft mij veel voldoening in mijn werk. Het feit dat ik sinds kort ook Persoonlijk Begeleider ben draagt hier zeker aan bij.

Jelle Soepboer begeleider Sa Leuk Hus dagbesteding Friesland

Jelle Soepboer, begeleider
Dagelijks begeleid ik de cliënten/bewoners in de dagbesteding. Hierbij probeer ik alles uit de bewoners/cliënten te halen wat in hun vermogen ligt. Ik geniet ervan als ik ze zie groeien in hun kunnen en doen.