Ons Team

We stellen ons graag aan u voor!

Sa Leuk Hûs heeft een vast team van enthousiaste medewerkers, zowel voor de binnen- als voor de buitendienst. De medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s voor de zorg. Tevens hebben we de beschikking over een creativiteitsbegeleidster en gedragscoördinator.

Siepie Tomey

Directeur

 

Na het overlijden van mijn man Guus in 2016, ben ik alleen doorgestart met Sa Leuk Hus en later Dwaande. Inmiddels zijn we gegroeid naar 11 cliënten en externe deelnemers dagbesteding en een vast team van medewerkers, waar ik erg trots op ben. Het is mijn passie om de bewoners en de deelnemers aan de dagbesteding weer een toekomst te bieden en weer mee te laten draaien in onze maatschappij. Met heel veel liefde, inzet en geduld dat bereiken wat ze willen bereiken vanuit hun eigen mogelijkheden. Ik krijg hier veel voor terug en maakt mij dagelijks blij. Wil je meer weten? Je bent van harte Welkom, koffie staat altijd voor je klaar

Willem Hoeksma

Manager

 

 

Sinds april 2018 werk ik als manager bij Sa Leuk Hûs. Van deze stap heb ik geen moment spijt van gehad. Het verzorgen en ontzorgen van onze bewoners en de samenwerking met mijn collega’s geeft me veel voldoening en energie!

Floor Hiemstra

Zorgmanager

 

 

Ik hou me bezig met beleid, kwaliteit, indicaties en interne -en externe ontwikkelingen binnen onze organisatie. Sa Leuk Hus kenmerkt zich als warm, betrokken en kent een enorme drive voor en met elkaar.

Aant Soepboer

Teamleider

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Symkje Elzinga

Teamleider

 

 

Dagelijks geniet ik ervan om de cliënt te ondersteunen door hen aan te sturen en te motiveren in hun groeien in ontwikkeling. Soms groot, soms klein, maar voor elke cliënt op eigen niveau uniek.

Aron van Zetten

Assistent Teamleider, Begeleider

 

 

Zelfredzaamheid is niet voor iedereen even makkelijk. Ik begeleid bewoners, we leren van onze fouten en kijken naar de toekomst!

Betty Posthumus

Begeleider

 

 

 

Sa Leuk hus is mijn tweede thuis. De bewoners zitten in mijn hart en samen proberen we er elke keer weer een feestje van te maken. Samen koken, spelletje doen, lekker shoppen, bioscoop, disco… noem maar op. De puurheid van deze bijzondere doelgroep maakt deze baan voor mij top.

Huub de Jong

Begeleider

 

 

Bloemen en planten zijn mijn passie en mag dit graag delen met anderen. Ik kan erg genieten wanneer er cliënten in en om de kas aan het werk zijn en hier plezier aan beleven. Met z’n allen maken we er een bloeiend Sa leuk Hûs van.

Rianne Hoeksma

Begeleider

 

 

Ik bied o.a. dagbesteding op maat aan in onze Sa Leuk winkel. Als activiteitenbegeleidster is het mijn taak, maar vooral mijn passie, om op creatieve wijze het beste uit de ander te halen. Niks is te gek. En dat vind ik té gek!

Jelle Soepboer

Begeleider

 

 

Dagelijks begeleid ik de cliënten/bewoners in de dagbesteding. Hierbij probeer ik alles uit de bewoners/cliënten te halen wat in hun vermogen ligt. Ik geniet ervan als ik ze zie groeien in hun kunnen en doen.

Petra Soepboer

Begeleider

 

 

Het is fijn dat ik mensen mag helpen en leren om op een ontspannen, maar gestructureerde manier zoveel mogelijk zelfstandig te laten worden op het gebied van wonen. Iedereen moet zich echt thuis voelen bij Sa Leuk Hûs!

Dennis Voss

Begeleider

 
 
Samen met de prachtige bewoners werken wij aan een mooie toekomst en zelfstandigheid. Als ik sa leuk hûs moet beschrijven is het er gezellige en huiselijke sfeer en is het elke dag weer een feestje met iedereen. Gezamenlijk eten, activiteiten ondernemen of heerlijk in de rust, het is genieten en voelt als thuis! 

Daniëlle van Zandvoort

Begeleider

 

 

Als persoonlijk begeleider begeleid ik jong volwassenen op locatie Dwaande, waar zelfstandigheid getraind wordt. Op Dwaande wordt o.a. ondersteuning geboden bij het creëren van de dag structuur en het bewaken van hun dag en nachtritme. Ook wordt er ondersteuning geboden bij het koken, de huishoudelijke taken en omgaan met geld. Naast mijn functie als begeleider op wonen ben ik ook een dag op kantoor te vinden.

Wytze Kats

Begeleider

 

Er werd een vacature als begeleider op de houtwerkplaats van Sa Leuk Hûs onder mijn aandacht gebracht en ik dacht: Dit is de baan waar ik tot mijn pensioen ga werken! Gelukkig klikte het aan beide kanten en voldeed ik aan de eisen en kon op korte termijn beginnen.

Er is nog geen dag geweest dat ik niet vrolijk naar mijn werk ga.De collega’s en de bewoners geven me veel plezier in mijn werk.We maken samen de leukste dingen, van vogelhuisjes tot oppottafels en zelfs kerstbomen van hout en nog veel meer.

Jolanda van Dijk

Begeleider

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jelmer Hoeksma

Begeleider

 

 

Om cliënten te zien groeien in hun zelfredzaamheid, geeft mij voldoening. Daarom wil ik de cliënten een goeie basis geven op het gebied van wonen en huishouden. Zodat ze hier in de toekomst op terug kunnen vallen. 

Fenna de Vries

Begeleider

 

Waar ik veel kracht uit haal is de Begeleiding bieden van de ontwikkeling van de bewoners.  Met als doel het bevorderen van eigenwaarde, structuur , veiligheid en persoonlijk welbevinden.   Ik geniet enorm van de vrolijke energierijke bewoners en collega’s.

Voor mij werd het gauw een tweede thuis, waar ik met plezier heen ga!  

 

Harm-Jaap de Beer

Begeleider

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Have questions in mind? let us help you.