Stoffeerderij Friesland

stoffeerderij-friesland-bootkussens-gordijnen

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kussens voor in de boot, caravan of camper? Of hippe gordijnen voor in de woonkamer? De stoffeerderij van Sa Leuk Hûs in Friesland maakt het allemaal voor je! Sa Leuk Hûs is een woonzorglocatie met een eigen stoffeerderij, wij hebben als team veel ervaring met bijvoorbeeld het maken van kussens en gordijnen. Met onze ervaring én plezier maken we jouw boot, caravan, camper of huis nog mooier!

Kom gerust langs op onze stoffeerderij!

Onze stoffeerderij vind je in Gytsjerk, vlakbij Leeuwarden en centraal gelegen in Friesland. Neem contact met ons op en kom gerust langs om jouw wensen met ons te bespreken. Met onze veelzijdige kennis van stoffen en textiele materialen kunnen wij veel voor je betekenen. Uiteraard staan jouw woonwensen centraal en gaan we samen voor het mooiste resultaat. Zo hebben we al heel veel mensen (en bedrijven) in Friesland blij gemaakt met nieuwe kussens en gordijnen!

Voordelen stoffeerderij Sa Leuk Hûs

  • veel enthousiasme en ervaring
  • gegarandeerd hoge kwaliteit
  • veel wensen bespreekbaar
  • centraal gelegen in Friesland
  • snelle levertijd

Neem contact met ons op!

Je ziet het: de stoffeerderij van Sa Leuk Hûs in Friesland doet er echt alles aan om gordijnen en hoogwaardige kussens voor jouw boot, caravan of camper te maken. Enthousiast? Neem hieronder contact met ons. We helpen je graag!